• nl
  • en

Arnaud Booij: ‘Er is veel fiscale onduidelijkheid. Als je het strikt stelt, is er eigenlijk een geheel nieuwe fiscale wereldorde nodig.’

Arnaud Booij: 'Er is veel fiscale onduidelijkheid. Als je het strikt stelt, is er eigenlijk een geheel nieuwe fiscale wereldorde nodig.'

Fiscaal advocaat Arnaud Booij gaf in een interview zijn visie op personal finance in Fokus, een katern dat is opgenomen in Elsevier Weekblad (nr. 47). In dit interview gaat hij in op belangrijke thema’s voor 2020. In vogelvlucht neemt Arnaud u mee in veranderingen rondom de opmars van nieuwe technologieën. Ook andere grootschalige veranderingen aan de vooravond van het nieuwe decennium stipt hij aan, zoals: de nieuwe ontwikkelingen die spelen rondom pensioen, sparen en nalatenschap en de kansen en uitdagingen die, kijkend naar thema’s als duurzaamheid en technologie, op ons af komen.

Visie op langere termijn gewenst

‘Ik roep de wetgever op om met visie een beleid voor langere termijn in te zetten, waardoor onzekerheid wordt weggenomen’, aldus Arnaud. ‘In het algemeen kun je zeggen dat er nog veel onzekerheid en onduidelijkheid heerst in de markt.’ Het complete interview leest u hier terug.

Neem contact op

Naast advocaat is Arnaud ook docent belastingrecht, zakelijk mediator en partner bij Booij Bikkers Advocaten. Mocht u naar aanleiding van dit interview vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Bron: Fokus-online.be – Smart Media Agency