Nieuwe cursussen online bij Booij Bikkers Academy – Cursus Wwft

In tijden van corona zal de ene advocaat het heel druk hebben, maar heeft de ander tijd over. Speciaal voor die laatste groep hebben wij enkele live-webinars (video conference) ontwikkeld, waardoor de vrije tijd effectief kan worden benut.

De webinars worden online gegeven via “Microsoft Teams”. Alle participanten loggen in en kunnen de docent en elkaar via de video zien. We doen net alsof het een fysieke bijeenkomst betreft en proberen het interactief te houden.

Inschrijving via: academy@booijbikkers.nl

Cursus Wwft

Doelgroep: advocaten, notarissen en belastingadviseurs
Docent: Arnaud Booij
Duur: 2 uur (2 PE punten)
Datum: woensdag 15 april 2020 van 09:30 – 11:30 uur
Kosten: EUR 150,- excl. btw

Het eerste webinar betreft de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme) voor advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Elke medewerker van deze kantoren moet volgens de Wwft geschoold worden. Elk kantoor moet een Wwft-beleid opstellen. Bovendien moet elke organisatie iemand hebben aangewezen die verantwoordelijk is voor de uitvoering van het Wwft-beleid.

Na afloop van de webinar zijn de deelnemers op de hoogte van de werking van de Wwft en de relevantie voor hun praktijk. Ze zijn dan ook op de hoogte van de hoofdlijnen van een Wwft-beleid en weten welke verantwoordelijkheden zij en hun kantoor daarbij hebben.