• nl
  • en

Onze top drie van best gelezen artikelen voor u…

Graag delen we de top drie van best gelezen artikelen van 2018 met u in dit blog. Want soms is het gewoon goed om even stil te staan bij het oude, maar belangrijke, voordat er weer allerlei nieuwe informatie wordt gedeeld… Heeft u na het lezen van dit blog nog vragen, dan horen wij dat uiteraard graag.

De top drie

1. Wijziging wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme

1A Het UBO- register en de uitwisseling van UBO-informatie – deel 1

1B Het UBO-register en de uitwisseling van UBO-informatie – deel 2

In Nederland zal de wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme, kort gezegd de Wwft, worden gewijzigd. U leest er meer relevante informatie over in bijgaande artikelen.

2. Contante betaling, constant opletten

Bij het ontvangen van cash is alertheid gewenst. Wie een ongebruikelijke transactie niet meldt en nalaat een cliëntenonderzoek te doen kan zomaar met de rechter te maken krijgen. Meer belangrijke informatie in bijgaand artikel.

3. Belastingrecht: mediation op z’n Mexicaans?

Mediation in belastingzaken is een succes. Acht van de tien keer leidt het tot een oplossing waar beide partijen tevreden mee zijn. Waarom wordt het dan zo weinig toegepast? Misschien is het tijd voor het Mexicaanse model… Wat dat inhoudt? U leest het in bovenstaand artikel.

Nog even doorpraten?

Bovenstaande artikelen zijn slechts een greep uit hetgeen we publiceren. Praat u graag met ons door over bovenstaande onderwerpen of een ander thema dat speelt binnen uw dagelijkse praktijk? Neemt u dan vooral contact met ons op, we staan u graag vrijblijvend te woord.